מחפשים קינוח פרווה קל ומהמם? הפרלינים עם שוקולד וטחינה הכי פרווה שתוכלו למצוא. אין לכם כוח להכין פרווה מושקע? זאת התשובה, זאת בהחלט בחירה טובה ומוצלחת כי זה מאוד טעים ומאוד קל להכנה. ואנשים פשוט נטרפים על הטעם ועל המראה האיכותי. נראה קנוי והמתכון? הכי פשוט שיש. אז מי יכול לומר לזה לא? חייבים לנסות. טראפלס שוקולד עם טחינה.
קטגוריה: עוגיות
תת-קטגוריה: פרווה
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 6 שעות
מספר סועדים: 12+
- בן מארי/ אמבט מרים
- לקקן.
- תבנית מלבנית/ מרובעת - יכולה להיות גם מזכוכית
- סכין חדה
- קערה
- 1 חבילת שוקולד מריר.
- 1 כוס טחינה גולמית.
- אבקת קקאו- **לילדים אפשר להכין עם אבקת שוקולית. אבל אז המתכון לא פרווה.
- בבן מארי נמיס את השוקולד.
- לאחר שהשוקולד נמס נוסיף את הטחינה ונערבב יחד.
- נשים על התבנית נייר אפייה.
- לאחר שנערבב טוב ,נמזוג את הבלילה לתבנית.
- נשטח ונכניס למקרר למספר שעות.
- לאחר מספר שעות נוציא את התבנית. על משטח עבודה נפרוס את הנייר אפייה.
- עם סכין חדה נחתוך את השוקולד לקוביות.
- לאחר מכן בצלחת נפרדת נשפוך אבקת קקאו.
- כל קוביה נטבול ונכסה באבקת קקאו. נשים בקופסא במקרר.
- מוכן להגשה
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 28/03/2018