קרם נהדר למריחה בין שכבות של עוגה בחושה וכקרם עליון לעוגה וכמובן לקאפקייקס. קרם תפוזים לציפוי עוגה וקאפקייקס.
מרכיבים:
- 6 חלמונים (הצהוב של הביצה) ביצה M.
- 3 תפוזים, קליפה מגוררת+מיץ / 3/4 כוס מיץ תפוזים.
- 100 גרם אבקת סוכר/ סוכר דק.
- 200 גרם חמאה-ללא מלח. (לפרווה: מחמאה/מרגרינה).
- 3 כפות קורנפלור - מעורבבות במעט מים.
הוראות הכנה:
- בסיר קטן יש לשים את החלמונים, גרר התפוז והמיץ, סוכר, חמאה וקורנפלור ולערבב הכל יחד עד המסה ואיחוד. על אש נמוכה.
- ערבבו כל הזמן עם מטרפה עד שהתערובת תסמיך. לוקח זמן.
- מעבירים לקערה ונותנים לבלילה להתקרר במקרר עד קירור מוחלט.
- מצפים את העוגה.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 15/04/2018