סלט עם חצילים ושום טרי, עגבניות אדומות אש ופלפל חריף קצוץ דק והכל מתבשל לו בנחת במחבת ויוצר סלט טעים. את הסלט מגישים כתוספת לכל ארוחה בשרית או חלבית: ליד האורז והשניצל, על הסלט ליד החביתה , או בתוך הסנדוויץ' לעבודה. מעדן.
קטגוריה: תוספות
תת-קטגוריה: ירקות
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 1 שעה ו 20 דקות
מספר סועדים: 2-3
מחבת 22 ס"מ + מכסה
כף ערבוב
- לטיגון: שמן קנולה.
- 2 בצלים יבשים בינונים קצוצים דק.
- 2 חצילים חתוכים לקוביות.
- 1 פלפל חריף קצוץ דק.
- 5-6 שיני שום כתושות.
- 5 עגבניות בינוניות- קטנות קצוצות.
- 1/2 כוס מים
- כפית פלפל שחון טחון, מלח.
- מטגנים במחבת את הבצלים עד שהם מזהיבים.
- מוסיפים את החצילים מערבבים יחד ומטגנים עד שגם הם מזהיבים.
- מוסיפים למחבת את יתר המרכיבים ומערבבים טוב.
- מכסים מחבת ומנמיכים אש. מבשלים כשעה עד שהרוטב מסמיך.
- מגישים לשולחן. שומרים במקרר.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 25/08/2018