סלט שבה טוב כתוספת לתבשילים ולחמין. מרענן ומוסיף.
קטגוריה: תוספות
תת-קטגוריה: ירקות
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 10 דקות
מספר סועדים: 5-6
- מעבד מזון עם להב סכין
- קערה
- 1/2 צרור פטרוזליה
- 4 שיני שום
- 1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ דק.
- 1 בצל סגול או 3 בצלים ירוקים קצוצים דק.
- כפית סומאק
- 2 כפיות לימון
- כף חומץ
- מעט שמן זית
- קוצצים במעבד מזון את הפטרוזליה, השום והבצל. מעבירים לקערה
- מוספים פלפל חריף.
- מוסיפים תבלינים. מערבבים טוב.
- מוסיפים לימון ושמן זית. מערבבים שוב.
- טועמים ומתקנים תיבול. מוכן להגשה
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 21/02/2018