איך להכין עלים משוקולד. קישוטי שוקולד לקינוחים. כקישוט לעוגה, קאפקייקס או כל קינוח אחר. קל להכנה ויפה.
קטגוריה: ציפוים
תת-קטגוריה: שוקולד
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 5 שעות
מספר סועדים: 7-8
מברשת.
נייר אפייה.
מסננת.
בן מארי- אמבט מרים - להמסת השוקולד.
משטח עבודה מסיליקון - לא חובה.
- שוקולד מכל סוג וכל צבע- הכמות בהתאם למספר העלים שברשותכם, ולגודל העלה שברשותכם.
- עלי מנטה - או כל עלים אכילים מסוג אחר למשל: נענע, צפורני חתול, ורד, כובע נזיר וכדומה- רק עלים אכילים, אחרת עלי השוקולד יהיו רעילים.
- שוטפים היטב את העלים ומעבירים למסננת עד יבוש מוחלט.
- ממיסים את השוקולד באמבט מרים.
- מורחים את הצד הפנימי של העלה עם מברשת בשוקולד המומס. עד כי יש שיכבה נאה. לא דקה מידי.
- מניחים את העלים על נייר האפייה.
- מכניסים למקרר למספר שעות. מינימום שעתיים.
- מוציאים מהמקרר ומקלפים בעדינות את העלה מהשוקולד.
- שומרים במקרר עד שימוש, או מקשטים מיד.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 23/09/2018