איך מסירים את הקליפה של העגבנייה? בצ'יק צ'אק. ההוראות לפניכם.
קטגוריה: תוספות
תת-קטגוריה: ירקות
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 5 דקות
מספר סועדים: 1
- סיר .
- כף מחוררת.
- קערה.
- עגבניות- כמה שצריך למתכון שאתם עבורו צריכים את העגבניות הקלופות.
- מים.
- מחממים סיר עם מים עד רתיחה.
- עם סכין חורצים צורת איקס על כל עגבנייה. לא עמוק מאוד.
- כשהמים רותחים מכניסים את העגבניות לסיר.
- כאשר אנו רואים כי הקליפה מתחילה להתרומם או/ו להתקפל מוציאים את העגבניות בעזרת כף מחוררת לקערה ונותנים לכם להתקרר מעט.
- עם הידיים מקלפים את הקליפה. מוכן.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 07/10/2018