מילוי לימון ושוקולד לבן לסופגנייה
מילוי לסופגנייה יכול להכיל כל כל הרבה אפשרויות חוץ מהמילוי הקלאסי של ריבת התות. הנה המילוי האהוב עלינו: מילוי לימון עם שוקולד לבן. קל להכנה ומושלם עם הסופגנייה.
קטגוריה: ציפוים
תת-קטגוריה: שמנת מתוקה
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 4 שעות ו 20 דקות
מספר סועדים: 7-8
- 120 מ"ל שמנת מתוקה.
- 300 גרם שוקולד לבן קצוץ.
- 1/4 כוס מיץ לימון.
- קליפה מגוררת מחצי לימון בינוני.
- מחממים בסיר על אש נמוכה את השמנת המתוקה עד שהיא על סף רתיחה - מסירים מהאש.
- מפזרים את השוקולד על השמנת ומערבבים לתערובת חלקה.
- מוסיפים את המיץ לימון, קליפת הלימון ומערבבים יחד.
- מעבירים את המילוי למזרק.
- מניחים במקרר ל 3-4 שעות. כדי שהקרם יהיה נוח לזילוף.
- מזריקים לסופגניות
מתכון להכנת סופגניות קלאסיות.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 27/10/2018