איך מכינים סוכר חום, סוכר חום תוצרת בית
אתם צריכים סוכר חום ובדיוק נגמר? לפניכם תחליף נהדר. קל להכנה ומהיר הכנה.
קטגוריה: ציפוים
תת-קטגוריה: לעוגה או קאפקייק
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 6 דקות
מספר סועדים: 1
- מעבד מזון + להב סכין / קערה גדולה.
- 250 גרם סוכר לבן.
- 2 כפיות מולסה/דבשה - בחנויות טבע.
- נעביר למעבד מזון את הסוכר והמולסה.
- נערבב יחד כ 3-4 דקות. אתם תראו שנוצר מרקם וצבע דומה מאוד לסוכר חום.
- לשמור בכלי אטום.
- אם אין לכם מעבדי מזון אפשר לערבב בידיים בקערה, אבל זה יקח יותר זמן.
- טיפ: כאשר סוכר חום מתייבש כמו בלוק בטון, שימו אותו במיכל אטום עם לימון או תפוח או תפוז. בתוך 24 שעות הוא יחזור להיות רך. כמו כן ניתן להכניסו במעבד מזון עם להב סכין. ולסובב מספר פעמים עד שהסוכר מתפורר.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 22/02/2019