מתכון פאד תאי מושלם | יס-שף

פאד תאי מושלם

שונות | תאילנדי | פרווה  
דירוג  

את הפאד תאי הכרתי שעבדתי כמלצרית במסעדה לא תאילנדית אבל כל המטבח היה תאילנדי וכך גיליתי את האוכל הטעים שלהם. מאז אני נושאת עימי את המתכון של הפאד תאי כפי שלימד אותי הסו שף. טעים טעים.

קטגוריה:  שונות

תת-קטגוריה:  תאילנדי

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 30 דקות

מספר סועדים: 4-5 

כלים:

  • מחבת
  • מחבת / ווק.
  • ווק 30 ס"מ.
  • סכין.

מרכיבים:
  • ביצה L
  • מעט שמן לטיגון.
  • מעט סויה
  • מעט פלפל לבן.
  • 2 בצלי גינה.
  • 2-3 שיני שום כתוש.
  • 3 פטריות.
  • 1/3 כרוב אדום.
  • חצי סלסלת נבטים.
  • 1/3 כרוב לבן.
  • תיבול:
  • 1.5 כפות סויה.
  • 1/2 כפית פלפל לבן.
  • 3 כפיות סוכר לבן.
  • קטשופ- קצת בשביל הצבע.
  • פסטה - לפי הוראות יצרן.
הוראות הכנה:
  1. על מחבת מבשלים את הביצה (ביצה לכל מנה). אחרי שהביצה על המחבת, מגלישים אותה לכל הצדדים וכל זאת אחרי ששמים קצת סויה וקצת פלפל לבן.
  2. מוציאים את הביצה מהמחבת וחותכים אותה שתי וערב- שמים בצד.
  3. חותכים את כל הירקות לאורך, הכי דק שאתם יכולים- שמים צד.
  4. הפסטה כבר נמצאת במים ומתבשלת עם איזה סוג ירקות שרוצים.
  5. מחממים מחבת או ווק ומטגנים שום כתוש עד שהוא מקבל צבע יפה. שמים את הפסטה, עליה את הירקות. מערבבים.
  6. שמים את הטיבול- מערבבים.
  7. מוסיפים חצי מכמות הביצה- מערבבים.
  8. מבשלים קצת על המחבת את הפסטה והירקות עד שהם מתבשלות מעט, לערבב מידי פעם.
  9. מקשטים את המנה עם החצי השני של הביצה.
  10. מגישים.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 05/03/2019

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'