מתכון מרינדה ירוקה טעימה ובריאה | יס-שף

מרינדה ירוקה טעימה ובריאה

תוספות | ירקות | פרווה  
דירוג  

המרינדה הירוקה הטובה ביותר לצלייה. השתמשו בה עבור עוף בגריל, בשר בקר, דגים ולמרק. מרינדה מוצלחת מאוד מעשבי תיבול, ירקות שורש ועוד. מתכון מצוין מקמרון שבאפריקה.

קטגוריה:  תוספות

תת-קטגוריה:  ירקות

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 10 דקות

מספר סועדים: 4-5 

כלים:

  • מעבד מזון.
  • כלי איחסון אטום מזכוכית - לשמירה במקרר.
  • שקית אטומה - לשמירה במקפיא.
  • כף.

מרכיבים:
  • 1 צרור כוסברה, ללא הגבעולים.
  • 1 כרישה בינונית, חתוכה למספר פרוסות / 5 בצלי גינה.
  • 2-3 גבעולי סלרי, אפשר עם העלים.
  • 1 צרור בזיליקום קצוץ מעט. ללא הגבעולים.
  • 2 כפות ג'ינג'ר טרי - לא חובה.
  • 1 ראש שום, מקולף.
  • 1 כף עלי טימין טרי/ תבלין.
  • קמצוץ מלח - לא חובה.
  • 1 כף תבלין עוף.
  • 1/4 כוס מים* - *רק למי שלא משתמש במעבד מזון.
הוראות הכנה:
  1. רוחצים היטב את כל הירקות.
  2. מכניסים למעבד מזון את כל המרכיבים וטוחנים עד שנוצר מרקם של ממרח.
  3. מעבירים לצנצנת אטומה. שומרים במקרר. יכול להשמר במקרר עד כ-4 ימים.
  4. ניתן לשמור גם במקפיא, בשקית אטומה/שקיות אטומות. מספר חודשים.

**רעיון לארוחה עם המרינדה : שוקי עוף בתנור ברוטב מרינדה ירוקה, למתכון לחצו כאן.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 23/06/2019

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'