פרפה קקאו עם נס קפה
קינוח קפוא, עם שמנת, קקאו וקפה. קל להכנה וטעים מאוד.
קטגוריה: קינוחים
תת-קטגוריה: חלבי / פרווה
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 3 שעות
מספר סועדים: 5-6
- מיקסר + וו הקצפה+ 2 קערות.
- כוסות לפרפה/ מנגטים.
- 250 מ"ל שמנת מתוקה / לפרווה: שמנת צמחית.
- 2 כפות סוכר.
- 3 חלמונים (הצהוב של הביצה).
- 1 כפית נס קפה. מהסוג שאתם אוהבים.
- 2 כפיות קקאו משובח. רצוי הולנדי.
- מקציפים את השמנת עם כף סוכר. עד קבלת קצפת.
- בקערה אחרת מקציפים את החלמונים עם כף הסוכר הנותרת במהירות בינונית. כ-3 דקות.
- מאחדים קערות.
- מערבבים יחד על מהירות נמוכה מאוד.
- מוסיפים את הקקאו והקפה הנמס. מערבבים היטב עד איחוד.
- מוזגים לכוסות.
- מניחים במקפיא למספר שעות.
- להגשה: רעיונות לעיטור: ניתן לעטר בקצפת/ סוכריות צבעוניות/ אגוזים/ סירופ שוקולד/ תותים ופירות בר וכדומה.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 07/09/2019