מתכון פרפה קקאו עם נס קפה | יס-שף

פרפה קקאו עם נס קפה

דירוג  

קינוח קפוא, עם שמנת, קקאו וקפה. קל להכנה וטעים מאוד.

קטגוריה:  קינוחים

תת-קטגוריה:  חלבי / פרווה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 3 שעות

מספר סועדים: 5-6 

כלים:

  • מיקסר + וו הקצפה+ 2 קערות.
  • כוסות לפרפה/ מנגטים.

מרכיבים:
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה / לפרווה: שמנת צמחית.
  • 2 כפות סוכר.
  • 3 חלמונים (הצהוב של הביצה).
  • 1 כפית נס קפה. מהסוג שאתם אוהבים.
  • 2 כפיות קקאו משובח. רצוי הולנדי.
הוראות הכנה:
  1. מקציפים את השמנת עם כף סוכר. עד קבלת קצפת.
  2. בקערה אחרת מקציפים את החלמונים עם כף הסוכר הנותרת במהירות בינונית. כ-3 דקות.
  3. מאחדים קערות.
  4. מערבבים יחד על מהירות נמוכה מאוד.
  5. מוסיפים את הקקאו והקפה הנמס. מערבבים היטב עד איחוד.
  6. מוזגים לכוסות.
  7. מניחים במקפיא למספר שעות.
  8. להגשה: רעיונות לעיטור: ניתן לעטר בקצפת/ סוכריות צבעוניות/ אגוזים/ סירופ שוקולד/ תותים ופירות בר וכדומה.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 07/09/2019

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'