קרם שקדים מושלם למילוי פאי, עוגות ועוד. טעים ויוקרתי.
קטגוריה: ציפוים
תת-קטגוריה: קרם
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 10 דקות
מספר סועדים: 1-2
- מיקסר + וו גיטרה.
 - כלי אטום.
 
- מתאים לתבנית עד קוטר 22 ס"מ.
 - 125 גרם חמאה / לפרווה: מחמאה, רכה.
 - 125 גרם סוכר.
 - 125 גרם קמח שקדים.
 - 3 ביצים מספר 3.
 - 2 כפות רום כהה.
 - 30 גרם קורנפלור.
 
- מערבבים במיקסר את החמאה מקציפים מעט.
 - מוסיפים את הסוכר מערבבים עד איחוד. כ-5 דקות.
 - ממשיכים לערבב ומוסיפים בהדרגה את השקדים.
 - לאחר מכן בהדרגה את הביצים.
 - מערבבים עד איחוד.
 - מוסיפים את הרום ואת הקורנפלור. עד תערובת אחידה.
 - מוכן לשימוש.
 - ניתן לשמור במקפיא עד חודש.
 
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 22/09/2019