מתכון עוגיות כריסמס, עוגיות לחג המולד | יס-שף

עוגיות כריסמס, עוגיות לחג המולד

עוגיות | חלבי | חלבי  
דירוג  

עוגיות ג'ינג'ר ברד במגוון דמויות עוגיות, כי אי אפשר שלא להתאהב בחג המולד בחוץ לארץ עם הצבעוניות ברחובות, עם הקניונים המקושטים בעץ חג מולד ענק וחגיגי ובכל בית מכינים את עוגיות חג המולד המסורתיות הללו. עוגיות מאוד טעימות, מיוחדות בטעמם ומאוד קלות להכנה. ניתן להכינם בצורות שונות ומגוונות ובהמון צבעים ועיטורים. עוגיות חג המולד.

קטגוריה:  עוגיות

תת-קטגוריה:  חלבי

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 1 שעה ו 20 דקות

מספר סועדים: 20+ 

מרכיבים:
  • 3/4 כוס סוכר חום.
  • 100 גרם חמאה מרוככת/ לפרווה: מחמאה, מרגרינה.
  • 2 ביצים L.
  • 1/4 כוס מולסה (בחנויות טבע)/ סילאן.
  • 420 גרם קמח (3 כוסות קמח) + למשטח העבודה.
  • 2 כפיות ג'ינג'ר טחון.
  • 1.5 כפיות סודה לשתיה.
  • 1/2 כפית קינמון טחון.
  • 1/2 כפית מוסקט טחון.
  • 1/2 כפית מלח.
הוראות הכנה:
  1. במיקסר מערבבים יחד חמאה וסוכר כ-5 דקות ללא התערבות.
  2. מוסיפים אחד אחר השני את כל המרכיבים הרטובים, עד איחוד.
  3. מוסיפים את שאר המרכיבים אחד לאחר השני עד איחוד.
  4. מערבבים עם לקקן, בעיקר בודקים כי בקרקעית הקערה לא נשאר קמח.
  5. מגלגלים את הבצק בניילון נצמד. מעבירים למקרר למינימום שעה.
  6. מחממים תנור ל-150 מעלות .צ.
  7. מקמחים משטח אפייה, מרדדים בצק לעובי של כ-3 מ"מ. יוצרים צורות עם החותכנים ומעבירים לתבנית האפייה.
  8. אופים כעשר דקות.
  9. מעבירים לרשת קירור עד קירור מוחלט.
  10. אם רוצים לקשט, רק לאחר קירור מוחלט מקשטים עם רויאל איסינג, קישור למתכון בהמשך או כל רעיון אחר.
  11. אם רוצים, ניתן לצבוע חלקים מהבצק בצבעי מאכל בצבעים שונים.

  • לציפוי, לא חובה: רויאל איסינג, למתכון לחצו כאן, ניתן גם לקנות בחנויות למוצרי אפייה.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 24/11/2019

תגובות והערות: (8)
 נויה
29/12/2022
5/5

יצאו מדהיםם !!!!

 ‏מיכאלה
19/12/2022
5/5

‏קפית

 עדן (ילדה)
13/05/2022
0/5

מעולה כיף שיש גם בישראל קצת מחול העוגיות יצאו מעולות חוסלו בתוך כמה שעות אהבתי🤩🤩

 טל
01/01/2022
5/5

מדהימות -טעם כמו באירופה, תודה❤

 מיקה(ילדה)
17/12/2021
5/5

ניסיתי ויצא מושלם רק הייתי מציעה לשים יותר זמן בערך 15ד׳ק מתכון מושלם תודה ןבול בחג

06/01/2021
5/5

אירית שלום רב, הבצק לא אמור לצאת פירורי. בכל מקרה, לטיפול בבצק פירורי ההמלצה שלנו להוסיף ביצה.

 אירית
06/01/2021
1/5

הבצק יצא פירורי מדי גם אחרי קירור...יכול להיות שיש יותר מדי קמח?

 לוסי
16/12/2020
5/5

מתכון מקסים תודה.


עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
20 משתמשים סימנו 'כן'