מתכון תערובת תבלינים מגאנה, תערובות ג'ולוף | יס-שף

תערובת תבלינים מגאנה, תערובות ג'ולוף

תוספות | תבלין | פרווה  
דירוג  

תערובת ג'וֹלוֹף מגאנה, שבמערב אפריקה, היא מיקס תבלינים נהדר ומשתמשים בו לתיבול לפני צלייה, טיגון, בישול או על המנגל. עובד טוב במיוחד עם עוף ודגים וכמובן עם אורז. יש גרסאות שונות למדינות אפריקאיות שכנות . לפניכם הגרסה האהובה עלינו. תערובת פשוט מצוינת.

קטגוריה:  תוספות

תת-קטגוריה:  תבלין

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 5 דקות

מספר סועדים: 9-10 

כלים:

  • קערה.
  • משקל מטבח. 
  • צנצנת אטומה. 

מרכיבים:
  • 25 גרם אבקת שום/שום גבישי.
  • 20 גרם צי'לי, גרוס.
  • 35 גרם טימין, מיובש.
  • 25 גרם קינמון, טחון.
  • 20 גרם ג'י'נג'ר, טחון.
  • 15 גרם אגוז מוסקט, טחון.
  • כפית טחונה של שרימפס או סרטנים - לא מתאים לארץ אבל רצינו לציין כי זהו חלק מהמתכון הגנאי. וגם בו מצוין כי אינו חובה.
הוראות הכנה:
  1. מערבבים את כל החומרים היטב יחד בקערה. יש לאחסן בכלי אטום מאוויר ובמקום קריר וחשוך.
  2. להשתמש תוך מספר חודשים.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 16/06/2020

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'