ציפוי גנאש שוקולד לעוגה. הכנתם עוגה ואתם רוצים להכין לה ציפוי. זה ציפוי קל להכנה, טעים ומושלם.
קטגוריה: ציפוים
תת-קטגוריה: שוקולד
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 30 דקות
מספר סועדים: 12+
- עוגה קוטר כ20 ס"מ.
- ******
- כף.
- סיר קטן
- 3/4 כוס שמנת מתוקה/ שמנת צימחית-לפרווה.
- 120 גרם שוקולד מריר-בוצעים את השוקולד לקוביות.
- מחממים בסיר קטן שמנת מתוקה על סף רתיחה. מורידים מהאש.
- מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס לחלוטין ויש איחוד.
- יוצקים את הגנאש על העוגה.
נוצר על ידי: DolevRefael בתאריך: 20/02/2018