הולך טוב עם כל ארוחה בשרית טובה . התוספת האידאלית.
קטגוריה: תוספות
תת-קטגוריה: דגן
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 30 דקות
מספר סועדים: 3-4
- קערה
- מגימיקס להב סכין- לקצוץ את עשבי התיבול / או סיכן
- מחבת - לקלית הפלפלים.
- שקית קוסקוס בינונית - קנויה (אפשר גם להכין לבד ראו מתכון באתר).
- 3 עגבניות רגילות חתוכות לרבעים – אפשר גם שרי.
- חצי כוס אפונה מוכנה.
- 2 פלפלים קלויים, חתוכים לרצועות.
- מלח, פלפל שחור.
- 2 כפות שמן זית או קנולה.
- 1/2 לימון סחוט.
- 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה.
- 2 כפות עלי בזיליקום קצוצים.
- 2 כפות עלי נענע קצוצים - לא חובה.
- מכינים את הקוסקוס- שמים בקערה.
- מבשלים את באפונה בסיר עם מים חמים עד שהיא רכה.- מוסיפים לקערה.
- מוסיפים את יתר הירקות את השמן זית ואת המיץ לימון.
- מתבלים במלח פלפל.
- מוסיפים את עשבי התיבול.
- מערבבים טוב.
- מוכן להגשה
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 23/02/2018