מתכון מרציפן ביתי בקלי קלות | יס-שף

מרציפן ביתי בקלי קלות

ציפוים | שונות | פרווה  
דירוג  

בצק שקדים, קמח שקדים או בשמו המודרני מרציפן , הוא בצק המורכב מאבקת סוכר ושקדים טחונים. ולכן הכי כדאי: DIY. בצק משכונת הביוקר. משמש להכנת ממתקים, ציפויי עוגות ועוד.. אז קדימה לעבודה

קטגוריה:  ציפוים

תת-קטגוריה:  שונות

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 3 שעות

מספר סועדים: 12+ 

כלים:

מרכיבים:
  • יוצא חצי קילו מרציפן.
  • 300 גרם שקדים טחונים.
  • 250 גרם אבקת סוכר, מנופה.
  • 2 חלבון ביצה.
  • 1.5 כפית תמצית שקדים.
הוראות הכנה:
  1. ערבב בקערה את השקדים הטחונים והסוכר.
  2. הוסף את החלבון ואת תמצית השקדים.
  3. לערבב טוב. אבל לא יותר מידי כי זה יהפוך שומני מאוד.
  4. מוצאים מהקערה. לשים לעיגול. עוטפים בנייר נצמד.
  5. מכניסים למקרר להתייצבות. מינימום שעתיים.
  6. לאחר כשעתיים המרציפן מוכן.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 24/02/2018

תגובות והערות: (1)
 פלפל
21/01/2024
5/5

מגניב


עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'