מתכון טארט אישי של אוראו עם קרם יוגורט | יס-שף

טארט אישי של אוראו עם קרם יוגורט

קינוחים | חלבי | חלבי  
דירוג  

גם אתם מכורים לעוגיות אוראו? הנה תירוץ נוסף לנגיסה: קינוח נפלא עם קרם אורירי וטעים. נראה מרשים ולא מאכזב בטעם. קל להכנה ואפשר לשמור במקפיא ולהוציא מתי שרוצים... למרות שאנחנו בספק אם זה ישאר שם זמן רב.

קטגוריה:  קינוחים

תת-קטגוריה:  חלבי

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 1 שעה ו 20 דקות

מספר סועדים: 5-6 

כלים:

  • מיקסר עם להב סכין
  • 6  תבניות אפייה מיני טארט בקוטר 10/12 ס"מ. רצוי תבנית נשלפת. כדאי להניח על כל בסיס טארט עיגול של נייר אפייה בקוטר הבסיס הנשלף.

מרכיבים:
  • לבסיס:
  • 2 חבילות עוגיות אוראו (352 גרם)במילוי טעם וניל.
  • 100 גרם חמאה מומסת.
  • למלית:
  • 1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה, קרה.
  • 1 שקית (100 גרם) אבקת סוכר.
  • 1 גביע יוגורט.
  • 1/2 מיכל גבינת שמנת 25% ומעלה.
  • 1 כפית גרידת לימון.
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
  • לקישוט (לא חובה):
  • סוכריות צבעוניות לעוגה.
הוראות הכנה:
  1. הבסיס:
  2. מרסקים את שתי חבילות העוגיות במיקסר. עד שנוצר חול דק.
  3. מערבבים היטב את פירורי העוגיות עם החמאה ומהדקים היטב לתחתיות ולדפנות התבניות של הטארט.
  4. מעבירים למקפיא לשעה.
  5. הכנת המלית:
  6. בקערת מערבל מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את היוגורט, הגבינה, גרידת הלימון, תמצית הווניל ואבקת הפודינג וממשיכים להקציף במהירות גבוהה עד לקבלת קרם אחיד ויציב.
  7. יוצקים את הקרם לתבניות בשכבה אחידה.
  8. מפזרים סוכריות צבעוניות.
  9. מצננים במקרר מינימום שעתיים.
  10. אפשר להעביר למקפיא עד כחודש. להוציא כשעה וחצי לפני הגשה.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 08/03/2018

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'