בכוס עם מים חמים ממיסים את אבקת הקפה מערבבים טוב עד שאין גושים כלל.
מוסיפים את הקפה לתערובת במיקסר.
על מהירות איטית מוסיפים את החלבונים. מעט בכל פעם. עד שהתערובת אחידה.
מוזגים את התערובת לשקית זלוף ויוצרים ממנה עוגיות פרחים על נייר האפייה. או כל צורה אחרת שתבחרו. בגודל של 2 ס"מ בערך או בכל גודל שתרצו.
בשלב הזה אם רוצים אפשר לקשט בפיסטוק את העוגיה, או בשקד, אגוזים קצוצים, לפזר שקד טחון מעל. העוגיות האלה באמת מאפשרות להכין מגוון של סוגי קישוטים וצורות.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 15-20 דקות או עד שהעוגות מתחילות להשחים ולהיות מוצקות.
הקושי: אם תאפו יותר מידי הם יהפכו קשות, יבשות ולא טעימות. אל תפחדו להוציאם מהתנור - הם ימשיכו להתקשות גם בזמן הקירור.
הוציאו המגש מהתנור תנו להם לנוח כחצי שעה בטמ' החדר. העבירו אותם למשטח קירור. העזרו במרית.