וקבלו מתכונים חדשים באי-מייל

קטגוריה: מאפים
תת-קטגוריה: ירקות
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 1 שעה ו 30 דקות
מספר סועדים: 5-6
**אם לא קניתם גבינה מגוררת ואתם מתכננים לגרר אותה במעבד מזון עם להב פלדה.הוסיפו ל-200 גרם הגבינה 1.5 כפות של קמח לבן .מה שיקל על הריסוק וימנע ממכם לקבל גבינה במרקם נוזלי ורך. התוצר הסופי תלוי במרקם הנוזלים בגבינה. ללא ההוספה יתכן מוצר נוזלי ורך...
**אם רוצים, ניתן להוסיף בסיס בצק פריך - למתכון לחצו כאן.
נוצר על ידי: יעל רום
בתאריך: 29/04/2018