הירשמו לניוזלטר
וקבלו מתכונים חדשים באי-מייל

עוגת פירות יבשים לט"ו בשבט. זאת עוגה לט"ו בשבט, אבל לא רק. מה שמיוחד בעוגה הזאת שיש בה מעט סוכר וכל המתיקות באה מהפירות היבשים היוצרים תערובת טעמים של מגוון פירות. ושפורסים לאורחים, הם מקבלים פרוסה מלאה צבעוניות וחגיגיות, קלה להכנה, רכה, וטעימה במיוחד.
קטגוריה: עוגות
תת-קטגוריה: בחושות
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 1 שעה ו 40 דקות
מספר סועדים: 7-8
**רעיון: אפשר לשים את האגוזים לעיטור על בסיס התבנית שימו לב שהחלק העליו של אגוז המלך כלפי מטה. לאחר מכן להניח את הבלילה. לאחר שהעוגה התקררה להפוך את התבנית.
**אם רוצים להוסיף זיגוג: נחמם בסיר 1 כוס סוכר וחצי כוס מים. מבשלים עד שהסוכר נמס. מבשלים עד שהתערובת תזהיב. מזלפים במהירות על העוגה המוכנה.
נוצר על ידי: יעל רום
בתאריך: 08/01/2019
וקבלו מתכונים חדשים באי-מייל