מכירים את החזרת מהסלק בסופר? אז זה ממש לא זה. זאת החזרת החריפה והמעולה של מזרח אירופה. מתכון לחזרת טעימה. מי שאוהב חזרת כמוני יהנה. כן.. לוקחים כמות קטנה כל פעם בדר"כ עם גפילטע פיש.
קטגוריה: תוספות
תת-קטגוריה: ירקות
רמת קושי: בינוני
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 5 שעות
מספר סועדים: 12+
- מגררת דקה או מיני קוצץ.
- כלי זכוכית.
- כלי זכוכית עם מכסה.
- חזרת 200 גרם.
- חומץ - בגובה החזרת.
- כף סוכר.
- להשרות את השורש במים לשעה.
- לקלוף.
- לשים במקפיא ל 3-4 שעות.
- לגרד על מגררת דקה**
- לשים בצנצנת עם חומץ שימלא את החזרת וכף סוכר. לערבב. שומרים במקרר
**למתכון להכנת קציצות דג, גפילטא פיש - לחצו כאן.
***זה לא לפי המתכון המסורתי אבל הרבה יותר קל לגרר בפומפיה עבה.
****כאשר היא על השולחן. יש להשתמש רק בכפית המיועדת לה.
******במקום סעיף 3-4 אפשר לקצוץ קוביות חזרת עם קוצץ ירקות מיני.
נוצר על ידי: Hila בתאריך: 18/02/2018