קרקר לפסח מ-2 מרכיבים בלבד
בפסח, כאשר כל החטיפים שאנו רגילים אליהם נעלמו מהשולחן, אפשר להתענג על קרקר מצוין מקמח שקדים . קל להכנה ומהיר הכנה. מומלץ לפסח.
קטגוריה: עוגיות
תת-קטגוריה: ללא קמח חיטה
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 20 דקות
מספר סועדים: 11-12
- מיקסר + גיטרה / מיקסר ידני / קערה+ מטרפה.
- תבנית אפייה + נייר אפייה.
- גלגלת לפיצה/ גלגלת לבצק.
- משטח עבודה מסיליקון.
- 1 ביצה M.
- 1/4 כפית מלח.
- 170 גרם קמח שקדים כשר לפסח.
- מחממים תנור ל -180 מעלות צ.
- במיקסר מערבבים יחד ביצה ומלח.
- מוסיפים קמח שקדים. מערבבים עד שנוצר בצק אחיד.
- מרדדים את הבצק.
- בעזרת גלגלת יוצרים ריבועים בבצק.
- אופים למשך כ-10-15 דקות או עד ששולי הקרקרים שחומים.
- מוצאים לרשת קירור עד קירור מוחלט.
- שומרים בכלי אטום בטמפטרות החדר.
- לגיוון ניתן להוסיף תבלינים שונים: כגון מעט פלפל שחור/ אבקת שום גבישי/ זעתר/ או גרעיני חמניות או דלעת/ עשבי תיבול כגון בזיליקום/ גבינת קשה מגוררת וכדומה.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 29/03/2020