מתכון קרקר לפסח מ-2 מרכיבים בלבד

קרקר לפסח מ-2 מרכיבים בלבד

דירוג  

תיאור המתכון:

בפסח, כאשר כל החטיפים שאנו רגילים אליהם נעלמו מהשולחן, אפשר להתענג על קרקר מצוין מקמח שקדים . קל להכנה ומהיר הכנה. מומלץ לפסח.

קטגוריה:  עוגיות

תת-קטגוריה:  ללא קמח חיטה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 20 דקות

מספר סועדים: 11-12 

כלים:

  • מיקסר +  גיטרה / מיקסר ידני / קערה+ מטרפה.
  • תבנית אפייה + נייר אפייה.
  • גלגלת לפיצה/ גלגלת לבצק.

מרכיבים:
  • 1 ביצה M.
  • 1/4 כפית מלח.
  • 170 גרם קמח שקדים כשר לפסח.

הוראות הכנה:
  1. מחממים תנור ל -180 מעלות צ.
  2. במיקסר מערבבים יחד ביצה ומלח.
  3. מוסיפים קמח שקדים. מערבבים עד שנוצר בצק אחיד.
  4. מרדדים את הבצק.
  5. בעזרת גלגלת יוצרים ריבועים בבצק.
  6. אופים למשך כ-10-15 דקות או עד ששולי הקרקרים שחומים.
  7. מוצאים לרשת קירור עד קירור מוחלט.
  8. שומרים בכלי אטום בטמפטרות החדר.
  9. לגיוון ניתן להוסיף תבלינים שונים: כגון מעט פלפל שחור/ אבקת שום גבישי/ זעתר/ או גרעיני חמניות או דלעת/ עשבי תיבול כגון בזיליקום/ גבינת קשה מגוררת וכדומה.

  הוסף למועדפים


 נוצר על ידי: יעל רום 

בתאריך: 29/03/2020

     
תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
3 משתמשים סימנו 'כן'