מתכון תערובת תבלינים מקניה להשבחת כל תבשיל בשר או עוף, תערובת מיצוזי

תערובת תבלינים מקניה להשבחת כל תבשיל בשר או עוף, תערובת מיצוזי

דירוג  

  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

תערובת תבלינים אפריקאית נהדרת שתשדרג כל תבשיל עוף או בשר. בקניה אין ארוחה, כמעט, בלי התוספת מתערובות התבלינים, הנקראת מיצוזי. להיט. מיצוזי מיקס.

קטגוריה:  תוספות

תת-קטגוריה:  תבלין

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 5 דקות

מספר סועדים: 9-10 

כלים:

  • כפית+ כף מדידה.
  • קערה.
  • מטרפה.
  • כד מדידה.

מרכיבים:
  • 1/2 כפית כמון טחון.
  • 1 כפית כוסברה טחונה.
  • 1 כפית כורכום טחון.
  • 1 כפית אבקת שום / שום גבישי.
  • 1 כפית קינמון טחון- לא חובה.
  • 1 כפית גינגר טחון.
  • 1 כפית שומר טחון.
  • 1 כפית סוכר.
  • 1 כפית מלח.
  • 2 כפות, שטוחות, קורנפלור.
  • 1 כפית סודה לשתייה.
  • 1 כף שמן קנולה.
  • 1 כפית פפריקה מתוקה- לא חובה.

הוראות הכנה:
  1. לקערה מוזגים כף שמן.
  2. מוסיפים את המלח והסודה לשתייה והסוכר. מערבבים בעדינות עם מטרפה.
  3. הוסיפו את הפפריקה, הגי'נגר והקינמון. ערבבו.
  4. הוסיפו את אבקת השום. ערבבו.
  5. הוסיפו את הקרנפלור. ערבבו.
  6. הוסיפו כורכום ואת שאר התבלינים. ערבבו. התערובת מוכנה. כדאי ורצוי להכין את התערובת ביום הבישול.
  7. לשימוש: הכניסו כף או 20 גרם תערובת לכוס ובה כ- 200 מ"ל מים. ערבבו היטב. הוסיפו לתבשיל.


 נוצר על ידי: Admin 

בתאריך: 13/06/2020

     
תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'