מתכון עוגת ג'ינג'ר ג'מייקה

עוגת ג'ינג'ר ג'מייקה

דירוג  

  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

עוגת גינגר גמייקה היא עוגה בחושה טעימה ומיוחדת שמקורה מג'מייקה , עוגה שתככב אצלכם בבית.

קטגוריה:  עוגות

תת-קטגוריה:  בחושות

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 1 שעה ו 15 דקות

מספר סועדים: 11-12 

כלים:


  • תבנית בבקה 23 ס"מ (קוגלהוף) / תבנית עגולה 22 ס"מ - משומנת ומקומחת מעט.
  • מיקסר/ קערה גדולה
  • קערה
  • רשת קירור

מרכיבים:
  • שומרים בכלי סגור בטמפרטורת החדר.
  • 4 ביצים.
  • 275 גרם דמררה / סוכר חום.
  • 4 כפות זנגביל/ג'ינג'ר שורש טרי מגורד אפשר גם טחון.
  • 1 כפית תמצית וניל.
  • 320 גרם קמח רגיל.
  • 4 כפיות אבקת אפייה.
  • 4 כפיות זנגביל טחון.
  • ½1 כפיות שטוחות קינמון.
  • ½ כפית מלח.
  • 1/8 כפית אבקת ציפורן.
  • 250 מ"ל חלב - לפרווה מים.
  • 2 כפות אבקת סוכר- לקישוט העוגה

הוראות הכנה:
  1. מרססים עם קנולה את כל התבנית. לאחר מכן מפזרים קמח עם התבנית. הופכים את התבנית ונותנים לכל שאריות הקמח ליפול. שמים במקפיא עד לשימוש.
  2. מחממים תנור ל 180 מ"צ .
  3. בקערה מנפים יחד את הקמח, אבקת אפייה, אבקת זנגביל , קינמון ומלח. מערבבים. הניחו בצד.
  4. בקערה גדולה/מיקסר, ערבבו יחד את החמאה והסוכר החום עד שיהיה רך ואוורירי.
  5. הוסיפו את הביצים אחת בכל פעם, ואז הוסיפו את השורש גינגר ואת הוניל והציפורן.
  6. מוסיפים את הקמח ואת החלב, מערבבים לאיחוד של כל המרכיבים. מוזגים לתבנית.
  7. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות 45 עד 50 דקות, או עד ששיפוד למרכז העוגה יוצא נקי.
  8. משאירים בתבנית עד שהעוגה בטמפ החדר. אם תעשו לפני כן, היא תמשיך להיות מאוד מאוד טעימה אבל תראה פחות טוב.
  9. הופכים את התבנית. מניחים אותה על רשת קירור.
  10. מוסיפים סירופ סוכר*
  11. מפזרים אבקת סוכר לפני ההגשה.


 נוצר על ידי: Admin 

בתאריך: 28/02/2018

     
תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'