מתכון מילוי ריקוטה לאוזני המן, לעוגות, לעוגיות, למאפה וכדומה | יס-שף

מילוי ריקוטה לאוזני המן, לעוגות, לעוגיות, למאפה וכדומה

ציפוים | גבינה | חלבי  
דירוג  

מילוי גבינת ריקוטה לאוזני המן, עוגות שמרים, מאפינס בריוש, פאי או טארט, עוגיות, גביניות או כל רעיון אחר. קל להכנה וטעים. מילוי מושלם.

קטגוריה:  ציפוים

תת-קטגוריה:  גבינה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 10 דקות

מספר סועדים: 20+ 

כלים:



מרכיבים:
  • 250 גרם גבינת ריקוטה - רצוי ללא מלח.
  • 80 גרם סוכר לבן.
  • 30 גרם קורנפלור.
  • 1 ביצה L.
  • 25 גרם חמאה מומסת (מיקרוגל או בסיר קטן על הגז).
  • 1 כפית תמצית טעם לימון או גרדת לימון מחצי לימון.
  • חצי כוס צימוקים- לא חובה.
הוראות הכנה:
  1. כשעה לפני שרוצים להכין את מילוי מעבירים את גבינת הריקוטה לקערה בטמפרטורת החדר. כדי שהיא תתרכך. ניתן לערבב מידי פעם- לא חובה.
  2. מערבבים לקערה את כל חומרי המלית. שמים במקרר עד שימוש.
  3. בכל ריבוע שמים כף או כף וחצי גדושה ממילוי הריקוטה.
  4. אוספים את קצוות המלית ומהדקים. מורחים עם מברשת ביצה טרופה על הבצק.
  5. מכניסים לתנור ל 180 מעלות לכ25 או עד עד להזהבה.
  6. ניתן לפדר באבקת סוכר.

**לא בפורים ניתן להכין עם המתכון לאוזני המן - לא צורת אוזני המן אלה מאפה משגע. לוקחים את המתכון אוזני המן עם בצק שמרים- למתכון לחצו כאן . מרדדים את הבצק לעלה מלבני. ומחלקים לריבועים בגודל של כ-10X10 ס"מ.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 17/03/2019

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'