העוגיות המושלמות לפסח ולכל השנה. גם יפות גם צבעוניות ובעיקר טעימות.
קטגוריה: עוגיות
תת-קטגוריה: פרווה
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 40 דקות
מספר סועדים: 12+
- מיקסר עם וו הקצפה.
- עטרות נייר.
- צנטר.
- 3 חלבונים*(הלבן).
- 1 כוס סוכר רגיל
- 1 שקיק סוכר וניל
- 1 כוס קוקוס
- סוכריות צבעוניות
- מקציפים את החלבונים.
- מוסיפים בהדרגה את הסוכר, והסוכר-וניל.
- מקציפים במהירות גבוה 10 דקות. מוסיפים בתנועת קיפול את הקוקוס.
- מעבירים לצנטר ומזליפים לתוך עטרות הנייר (אפשר גם עם 2 כפות).
- מעטרים בסוכריות צבעוניות.
- אופים בחום של 100 מעלות כחצי שעה.
- מוציאים להתקרר.
- שומרים בכלי אטום.
*מה לעשות עם החלמונים? מה דעתכם על קרם בורלה? למתכון לחצו כאן.
נוצר על ידי: AnatBenAmi בתאריך: 29/03/2018