מתכון קצפיות קוקוס

קצפיות קוקוס

דירוג  

  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

העוגיות המושלמות לפסח ולכל השנה. גם יפות גם צבעוניות ובעיקר טעימות.

קטגוריה:  עוגיות

תת-קטגוריה:  פרווה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 40 דקות

מספר סועדים: 12+ 

כלים:

  • מיקסר עם וו הקצפה.
  • עטרות נייר.
  • צנטר.

מרכיבים:
  • 3 חלבונים*(הלבן).
  • 1 כוס סוכר רגיל
  • 1 שקיק סוכר וניל
  • 1 כוס קוקוס
  • סוכריות צבעוניות

הוראות הכנה:
  1. מקציפים את החלבונים.
  2. מוסיפים בהדרגה את הסוכר, הסוכר-וניל והקוקוס.
  3. מקציפים במהירות גבוה 10 דקות.
  4. מעבירים לצנטר ומזליפים לתוך עטרות הנייר (אפשר גם עם 2 כפות).
  5. מעטרים בסוכריות צבעוניות.
  6. אופים בחום של 100 מעלות כחצי שעה.
  7. מוציאים להתקרר.
  8. שומרים בכלי אטום.

*מה לעשות עם החלמונים? מה דעתכם על קרם בורלה? למתכון לחצו כאן.


 נוצר על ידי: AnatBenAmi 

בתאריך: 29/03/2018

     
תגובות והערות: (3)
Admin
05/05/2020
5/5

תודה רבה רחל, תוקן.

05/05/2020
 רחל מזרחי
5/5

באופן ההכנה לא כתוב להוסיף את הקוקוס

14/04/2019
 GALI L
5/5

הכי מתכון לפסח. תודה. היה קל להכין מתכון בול פגיעה.


עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
1 משתמשים סימנו 'כן'