קבלו את המדריך להכנת גנאש כחול. מתכון המכיל שתי דרכים להכנת גנאש כחול; דרך אחת על ידי שימוש בשוקולד לבן וצבע מאכל כחול. דרך שנייה, על ידי שימוש בצימקאו כחול. מתכון קל שיהפוך כל עוגה, לעוגת חוף עם בנות-ים, כרישים, גלשנים או כל רעיון אחר. כמובן שעל אותו עיקרון ניתן להכין צבעים נוספים.
מתכון א'- (כמו בתמונה) בו כבר יש לנו שוקולד כחול, שהוא שוקולד צימקאו כחול/או שוקולד בצבע כחול (או בצבעים אחרים) אותו ניתן למצוא רק בחנויות אפייה או בקנייה באינטרנט.
1/2 כוס שמנת מתוקה (לפרווה: שמנת צימחית).
250 גרם שוקולד צימקאו כחול/שוקולד בצבע כחול (או כל צבע אחר).