בקערה מניחים את כל חלקי העוף. מוסיפים את הבצלים, מלח, פלפל וחצי מכמות הפלפל צי'לי .
לקערה קטנה מוזגים כף שמן קנולה, מיץ לימון, חרדל ושום כתוש ומערבבים טוב.
מוזגים לקערה עם העוף והבצל חצי מכמות המרינדה. מערבבים טוב. תקדישו זמן לערבוב מושלם. עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומשאירים כך מינימום שעתיים, אפשר גם לילה שלם במקרר.
מוזגים לסיר שמן. מוציאים מהקערה רק את העוף. מסדרים בסיר. מחממים עד רתיחה ומנמיכים אש. צורבים את העוף מכל צדדיו. כ- 6 דקות לכל צד. מוציאים מהסיר לצלחת.
מוסיפים שמן, ואז מוסיפים את הבצלים . מטגנים את הבצלים עד שהבצל הופך שקוף ומזהיב מעט.
הוסיפו את העוף. הוסיפו את עלי הדפנה. מזגו את חצי המרינדה שנותרה. נענעו את הסיר כל שהנוזל יגיעה לכל קוטר הסיר. אם חסר אפשר להוסיף מים.
הנמיכו חום, כסו סיר ובשלו כ-20 דקות. הפכו את העוף לצד שני. הוסיפו את הזיתים ומיץ מחצי מיץ. נענעו סיר. סיגרו סיר לעוד 20 דקות.