מתכון גאנה בננה. הקינוח האפריקאי המושלם

גאנה בננה. הקינוח האפריקאי המושלם

דירוג  

  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

גאנה-בננה היא מנת קינוח פשוטה ומהירת הכנה. דרך קלה וחביבה לסיים ארוחה. מנפלאות המטבח הגאנאי. קינוח אהוב על מבוגרים וילדים כאחד. תענוג אפריקאי אמיתי. ספרו לנו בתגובות איך יצא.

קטגוריה:  קינוחים

תת-קטגוריה:  פירות

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 30 דקות

מספר סועדים: 3-4 

כלים:

  • תבנית אפייה 22 ס"מ/ 9 אינץ.
  • קערה.

מרכיבים:
  • 2 כפות קוקוס טחון, ממותק.
  • 1.5 כפיות ליקר קוראסאו /1.5 כפיות ברנדי.
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים.
  • 2 כפיות קינמון.
  • 1 כוס סוכר.
  • כ- 6 בננות בשלות ,בינוניות, חתוכות פעם אחת לאורך ואז פעם אחת לרוחב.
  • לעיטור:
  • כ-100 גרם שמנת חמוצה/ קצפת + חופן סוכר חום.

הוראות הכנה:
  1. בקערה מערבבים את הקינמון והסוכר.
  2. טובלים את חתיכות הבננה בתערובת עד שהם מכוסות באופן שווה.
  3. מסדרים את הבננות בתבנית האפייה. כאשר החלק השטוח כלפי מטה.
  4. מערבבים יחד מיץ תפוזים וליקר קוראסאו או ברנדי. מוזגים על הבננות שבתבנית.
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות צ. לכ-20 דקות.
  6. קשטו ב-2 כפות של קוקוס.
  7. פרסו את הגאנה-בננה לפרוסות, חלקו לצלחות, שימו כף או יותר של שמנת חמוצה, וקשטו את השמנת במעט סוכר חום. אפשר במקום שמנת חמוצה קצפת. רצוי להגיש חם.
  8. *אפשרות נוספות, במקום תבנית אפייה- להשתמש בכלים אישיים.


 נוצר על ידי: Admin 

בתאריך: 15/06/2020

     
תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'