מתכון גאנה בננה. הקינוח האפריקאי המושלם | יס-שף

גאנה בננה. הקינוח האפריקאי המושלם

קינוחים | פירות | חלבי  
דירוג  

גאנה-בננה היא מנת קינוח פשוטה ומהירת הכנה. דרך קלה וחביבה לסיים ארוחה. מנפלאות המטבח הגאנאי. קינוח אהוב על מבוגרים וילדים כאחד. תענוג אפריקאי אמיתי. ספרו לנו בתגובות איך יצא.

קטגוריה:  קינוחים

תת-קטגוריה:  פירות

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 30 דקות

מספר סועדים: 3-4 

כלים:

מרכיבים:
  • 2 כפות קוקוס טחון, ממותק.
  • 1.5 כפיות ליקר קוראסאו /1.5 כפיות ברנדי.
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים.
  • 2 כפיות קינמון.
  • 1 כוס סוכר.
  • כ- 6 בננות בשלות אך לא מידי.
  • לעיטור:
  • כ-100 גרם שמנת חמוצה/ קצפת + חופן סוכר חום.
הוראות הכנה:
  1. בקערה מערבבים את הקינמון והסוכר.
  2. טובלים את הבננה בתערובת עד שהם מכוסות באופן שווה.
  3. מסדרים את הבננות בתבנית האפייה. כאשר החלק השטוח כלפי מטה.
  4. מערבבים יחד מיץ תפוזים וליקר קוראסאו או ברנדי. מוזגים מעט על הבננות שבתבנית.
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות צ. לכ-20 דקות.
  6. קשטו ב-2 כפות של קוקוס.
  7. לעיטור: שימו כף או יותר של שמנת חמוצה, וקשטו את השמנת במעט סוכר חום. אפשר במקום שמנת חמוצה קצפת. רצוי להגיש חם.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 15/06/2020

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
1 משתמשים סימנו 'כן'